Takziah buat saudara Faiq Nabil Sekeluarga

Ikatan Muslimin Malaysia (ISMA) Jordan mengucapkan takziah khusus buat keluarga seorang mahasiswa jurusan Perubatan tahun 4, Jordan University of Science dan Technology (JUST), Mohammad Faiq Nabil bin Ramli di atas pemergian ayahanda beliau ke pangkuan Illahi pada malam tadi (waktu Malaysia).

ISMA Jordan mendoakan agar roh beliau sentiasa dicucuri rahmat dan mendapat keampunan daripada Allah S.W.T. serta ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman. Semoga saudara Faiq dan sekeluarga tabah dan tenang menghadapi ujian ini.

Al-Fatihah.

 

Advertisements

One thought on “Takziah buat saudara Faiq Nabil Sekeluarga

  1. Sesungguhnya bagi Allah atas apa yang diambil-Nya dan bagi-Nya atas apa yang diberikanNya,dan segala yang wujud ada batas waktu yang telah ditentukanNya!

    Moga Allah menerima semua amalannya dan mengganjarinya Jannah Firdaus di negeri abadi.
    Moga Allah mengampuni dosa-dosanya yang lalu dan digolongkan dalam golongan hamba-NYA yang diberi nikmat ketika persinggahan sebelum dihimpunkan di padang mahsyar.
    Mudah-mudahan Allah Ta‘ala membalas kepada Faiq dan keluarga dengan pahala yang berganda-ganda dan diperelokkan dukacita kalian (dengan sebaik-baik hiburan,nikmat dan ganjaran).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s